Info

Het verenigingsgebouw is uitermate geschikt voor vergaderingen, meetings, het vieren van bruiloften, verjaardagen, (bedrijfs)feesten, en overige evenementen of partijen. U kunt ook, eventueel in combinatie, gebruik maken van onze gymzaal.
De Krooshof beschikt over 4 zalen, Huis en Haard tot ca. 25 personen, de Boomgaard tot circa 30 personen, de Weide tot circa 60 personen, de Griend tot ca. 250 personen met eventueel gebruik van een podium en de gymzaal Sidewende. Alle zalen hebben de mogelijkheid tot gebruik van audiovisuele middelen.

Tijdens alle bijeenkomsten kan gebruik gemaakt worden van de uitgebreide cateringmogelijkheden, variërend van een eenvoudig hapje en drankje tot een uitgebreid warm of koud buffet, al dan niet met een live kok die ter plekke uw wensen kan vervullen.

Voor boekingen kunt u de agenda raadplegen en/of e-mailen naar info@dekrooshof.nl
Bellen mag ook 0345 – 64 14 98 of 06 – 23 44 22 31

Kortom, kom even langs of neem contact met ons op voor informatie en de mogelijkheden voor uw evenement, het bijwonen van een van de verenigingen of vergadering of voor de gezelligheid. U bent altijd van harte welkom in De Krooshof


Prijzen

De zalen zijn per dagdeel te huur, afhankelijk van uw wensen. Graag geven wij u vrijblijvend een prijsopgave, eventueel aangevuld met wensen voor catering, bediening en wellicht aanvullende presentatiemogelijkheden.